Σχετικα με τη Royal Canin - Royal Canin
Royal Canin Greece Σχετικα με τη Royal Canin

Σχετικα με τη Royal Canin

Εκτυπωση

 Η αποστολή μας

 Η Royal Canin με λίγα λόγια

Η Royal Canin, από τις πρώτες κιόλας μέρες ίδρυσής της από έναν κτηνίατρο, επικεντρώθηκε στις μελέτες επάνω στην Υγιεινή Διατροφή με σκοπό να παρέχει πιο ακριβείς διατροφικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες της γάτας και του σκύλου. Οι λύσεις αυτές βασίζονται σε 2 ξεκάθαρες και αλληλοσυμπληρούμενες πηγές: την Παρατήρηση και την Επιστήμη. Πράγματι, η Υγιεινή Διατροφή συνεπάγεται την άριστη γνώση του ζώου, ενισχυμένη από την εμπειρία τόσο των εκτροφέων όσο και των επαγγελματιών, καθώς και την έρευνα σε συνεργασία με τους επιστήμονες. Οι αξίες "Ο Σκύλος και η Γάτα στην Πρώτη θέση" και "Γνώση και Σεβασμός" αποτελούν το σύνολο των ηθικών αρχών της εταιρείας, διέποντας την ανάπτυξη κάθε νέας εφεύρεσης.

 Οι αξίες μας

 Ο Σκύλος και η Γάτα στην Πρώτη θέση

 Το βασικό στοιχείο που κάνει τη Royal Canin να ξεχωρίζει είναι η δέσμευσή μας ότι για εμάς "Ο σκύλος και η γάτα έρχονται στην πρώτη θέση", αξία που περιγράφει την κεντρική θέση που κατέχει το ζώο κατά τη διαδικασία των καινοτομιών μας. Η φιλοσοφία μας είναι να συμβάλλουμε πάνω απ' όλα στην ευζωία και την υγεία της γάτας και του σκύλου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ζουν περισσότερο, με καλύτερη υγεία. Στην πραγματικότητα, μόνο οι ουσιαστικές ανάγκες της γάτας και του σκύλου καθοδηγούν την έρευνά μας και το σχεδιασμό κάθε νέας τροφής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Royal Canin επιλέγει να μην πραγματοποιεί εκστρατείες έρευνας αγοράς στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Αυτή η μοναδική διαδικασία εγγυάται την ακρίβεια των διατροφικών λύσεών μας και την άριστη προσαρμογή τους στις ανάγκες του ζώου.

 Γνώση και Σεβασμός

 Ως αναπόσπαστο κομμάτι της δέσμευσης "Ο Σκύλος και η Γάτα στην Πρώτη θέση", η αξία μας "Γνώση και Σεβασμός" υποδηλώνει:

 Ο σεβασμός στη γάτα και το σκύλο μας υποχρεώνει να σεβόμαστε το ζωικό τους κόσμο και να αρνούμαστε όλες τις μορφές ανθρωπομορφισμού τους. Η αξία "Γνώση και Σεβασμός" υποδεικνύει τον ηθικό κώδικα της εταιρείας μας.

 Η ιστορική επιλογή της Υγιεινής Διατροφής

 Η αποστολή της Royal Canin ήταν πάντα η Υγιεινή Διατροφή. Χαρακτηρίζεται από την ακριβή ισορροπία μεταξύ 50 και πλέον θρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, λιπίδια, υδατάνθρακες, αμινοξέα, λιπαρά οξέα, μεταλλικά άλατα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία). Οι τροφές που παράγουμε αντιστοιχούν σε ένα πολύπλοκο παζλ του οποίου η δομή εγγυάται μια σταθερή θρεπτική σύνθεση, με σεβασμό στις ακριβείς και συγκεκριμένες ανάγκες της γάτας και του σκύλου.

 Πρόκειται για τη μόνη αυστηρά επιστημονική διαδικασία, καθώς τοποθετεί το ζώο στην καρδιά της διαδικασίας σύνθεσης: πράγματι, τα συστατικά που χρησιμοποιούνται επιλέγονται για την ποιότητα των θρεπτικών στοιχείων που παρέχουν, καθώς και για τα διατροφικά τους οφέλη.

Η διατροφική φιλοσοφία της Royal Canin εξαιρεί όλες τις διαδικασίες που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν πρώτες ύλες γνωστές για τις γευστικές ιδιότητές τους (αρνί, σολομός, κυνήγι κ.λ.π).

 Καινοτομία: τρόπος σκέψης

 Η επιστήμη σημειώνει συνεχώς πρόοδο παράλληλα με τη γνώση. Αυτή η δυναμική καθοδηγεί τη στρατηγική καινοτομίας της Royal Canin: να παρατηρεί, να θέτει ερωτήματα, να αμφισβητεί, να ερευνά, να ακούει, να διενεργεί διάλογο, να μοιράζεται και να εξερευνά - όλα αυτά τη βοηθούν να παραμένει πρώτη στη διατροφική διαδικασία.

 Αυτή η πολύ ανοικτή και ελεύθερη διαδικασία - εφόσον στοχεύει στη βελτίωση της ευζωίας και της υγείας του ζώου - έχει σημειώσει πολύ σημαντική πρόοδο στον τομέα της διατροφής τα τελευταία σαράντα χρόνια.

 Η προσέγγιση Ποιότητας και Αειφορίας

 Η πολιτική ποιότητάς της εταιρείας μας άρχισε να εφαρμόζεται το 1994, με την πιστοποίηση του εργοστασίου μας στην Cambrai, ενώ ακολούθησε γρήγορα το εργοστάσιό μας στην Aimargues, πριν επεκταθούμε παγκοσμίως. Πλέον, συνοδεύεται από μια πρωτοβουλία ενεργών πολιτών όσον αφορά στην κοινωνική δέσμευση και την οικολογική πολιτική της. Στη Royal Canin, η διαδικασία Ποιότητας και Αειφορίας είναι μέλημα όλων μας!

 Βασίζεται σε σταθερές δεσμεύσεις, όπως:

 Όλα τα παραπάνω κριτήρια αποδεικνύουν τη συνεχή επιθυμία μας για βελτίωση, μέσω του Συστήματος Ποιότητας και Διαχείρισης του Περιβάλλοντος, καθώς και μέσω της ικανοποίησης του πελάτη. Η επιτυχία της διαδικασίας αυτής εξαρτάται από τη συμμετοχή κάθε μέλους του προσωπικού στο συνεχή έλεγχο της διαδικασίας κατά την καθημερινή εργασία του.

Η Υγιεινή Διατροφή απαιτεί την Ποιότητα και την Ασφάλεια των Τροφίμων

Η Υγιεινή Διατροφή απαιτεί αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων. Σε όλο τον κόσμο, η Royal Canin εγγυάται την παροχή τροφίμων με σταθερή θρεπτική σύνθεση και επιπλέον τη βέλτιστη ασφάλεια των προϊόντων της.

 Η βαθιά γνώση των πρώτων υλών και η σχολαστική επιλογή τους σε εγκεκριμένους προμηθευτές, καθώς και οι συστηματικοί έλεγχοι σε κάθε φάση βάσει του προτύπου HACCP (ανάλυση κινδύνου κρίσιμου σημείου ελέγχου), από την παρασκευή έως την παράδοση, προσφέρουν μια διαδικασία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και την ασφάλεια.

 Ένας σημαντικός αριθμός επενδύσεων συμβάλλει στη συνεχή βελτίωση της διαδικασίας διεθνούς παρακολούθησης, κατά την οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο ένα δίκτυο που αποτελείται από έντεκα εργαστήρια σε εργοστάσια, τρία δορυφόρα και ένα κεντρικό εργαστήριο. Αντιμετωπίζοντας την πολυπλοκότητα και τη σημασία της ασφάλειας των τροφίμων, η Royal Canin συνεχώς θέτει τις διαδικασίες της υπό αμφισβήτηση με μοναδικό σκοπό να τις βελτιώνει καθημερινά, προσβλέποντας στην ευζωία και την υγεία της γάτας και του σκύλου.

 Η επιστήμη σημειώνει συνεχώς πρόοδο παράλληλα με τη γνώση. Αυτή η δυναμική καθοδηγεί τη στρατηγική καινοτομίας της Royal Canin: να παρατηρεί, να θέτει ερωτήματα, να αμφισβητεί, να ερευνά, να ακούει, να διενεργεί διάλογο, να μοιράζεται και να εξερευνά - όλα αυτά τη βοηθούν να παραμένει πρώτη στη διατροφική διαδικασία.

  • facebook
  • instagram